Hockey Club Blue SOX

Merchtem

  November 2020  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Zet alle officials in de kijker tijdens de Week van de Official:

Tijdens de week van 3 tot 11 oktober 2020 worden alle officials in de kijker gezet. Deze personen zijn zeer belangrijk voor de club want zonder officials zouden er geen sportwedstrijden zijn! Zij leiden wekelijks jullie wedstrijden in goede banen en zij zetten zich ook elk weekend volledig in om jouw wedstrijd vlot te laten verlopen.


Geef onze scheidsrechters voor aanvang van de wedstrijd een warm onthaal. Erehagen en knuffels zijn er dit jaar spijtig genoeg niet bij maar applaudisseren op veilige afstand is natuurlijk altijd mogelijk! Geef ze een virtuele knuffel of aanmoediging via onze facebookpagina en Instagram. Allemaal kleine gebaren die voor hen zo veel betekenen en hen er toe aanzetten om elke week weer op het veld te staan.


Deel jullie foto’s en filmpjes op onze facebookpagina en Instagram met hashtag #bedanktscheids en door de @hockeybe-accounts te taggen.
We wensen alvast alle scheidsrechters superleuke wedstrijden toe!

Zou je graag zelf scheidsrechter worden bij onze club? Stuur ons dan even een mailtje naar info@hcbluesox.be en wij nemen contact met je op.

HC Blue Sox kernteam.

Onze Trimploeg is nog op zoek naar enthousiaste medespelers en -speelsters (m/v met én zonder talent...). Trimhockey, dat is gemengd dames & heren hockey zonder al te veel prestatiedruk. Het omvat technische vaardigheden, lopen, speltechnieken en occasioneel recreatieve wedstrijden tegen andere trimploegen. Zo is trimhockey een intensieve training, maar een stuk minder fanatiek dan in een vast elftal. Het is bovendien ook geschikt voor beginners. Onze trimploeg is een mix van alle niveau’s!

We spelen op maandagavond, van 20u30 tot 22u30, in Merchtem.
Meedoen? Stuur snel een mailtje naar info@hockey.be

Meer info? http://www.hcbluesox.be/?oid=267&pid=2711

We laten seizoen 2019-2020 achter ons en kijken alvast vooruit naar het nieuwe seizoen 2020-2021. De eerste trainingen starten op maandag 17 augustus 2020. Dit is natuurlijk onder voorbehoud. Hopelijk worden er ons geen strengere regels opgelegd door de gemeente Merchtem, de Nationale Veiligheidsraad of de VHL, zodat we gespaard blijven van onderbrekingen van trainingen en wedstrijden.

Hieronder het trainingsschema:

 • op maandag:
  • van 18u tot 19u15: U7-U8, U11B en U12G
  • van 19u tot 20u30: U12B en U14B-U19B
  • van 20u30 tot 22u: Trimmers
 • op woensdag:
  • van 17u tot 18u15: U7-U8, U11B en U12G
  • van 18u tot 19u30: U12B en U14B-U19B

De eerste wedstrijden zijn voorzien op zaterdag 5 september 2020.

 

Indien er vriendjes of vriendinnetjes ook graag komen hockeyen, verwelkomen we die graag op de trainingen in augustus en begin september om eens te komen proberen (2 proeftrainingen worden gratis aangeboden).

 

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 2020-2021 kan via dit inschrijvingsformulier.

 

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020 gaat ook onze tweede zomerstage door. De kinderen die deelnamen in juli waren zeer enthousiast en tevreden. Reden te meer om jullie nog in te schrijven. Dit kan rechtstreeks op de site van B-Hockey via deze link.

 

We wensen jullie alvast allemaal een mooie zomer!

HC Blue Sox kernteam.

We hebben van de gemeente het goede nieuws ontvangen dat we onze trainingen mogen heropstarten, weliswaar in beperkte mate. Dit betekent dat we goed nieuws hebben voor de spelers van de U14B, U19B en trimmers. Voor de andere spelers hebben we echter (nog) geen toestemming gekregen en vragen we nog even geduld.

 

De spelers die mogen starten, moeten zich registreren via het inschrijvingsformulier. De inschrijving is verplicht om te kunnen deelnemen aan de trainingen want alle aanwezigheden moeten geregistreerd worden. We starten op woensdag 3 juni 2020 tot maandag 29 juni 2020. Er zal ook telkens maar 1 uur training per groep gegeven worden. De trainingsuren staan vermeld bij het inschrijvingsformulier.

Ondanks de wil om nog hockeytrainingen aan te bieden en onze grote inzet om een veiligheidsplan op te stellen en door te sturen naar de gemeente Merchtem, is deze laatste ons niet gunstig gestemd. Het college van burgemeester en schepenen heeft besloten om de komende periode ons GEEN toestemming te geven om activiteiten te organiseren op het sportcomplex.

 

Reden hiervoor is dat de gemeente Merchtem het sportcomplex hoogstwaarschijnlijk op korte termijn zal openstellen voor iedereen die wil sporten/recreëren. Minister Somers heeft dinsdag 19 mei 2020 aangekondigd en gevraagd dat lokale besturen recreatieruimte kunnen aanbieden aan iedereen die daar nood aan heeft. Één site daarvoor openstellen en toezicht voorzien is uiteraard makkelijker te organiseren dan verschillende speelpleintjes vrij te geven. Dit kan echter moeilijk samengaan met onze hockeytrainingen. 
 
We zullen jullie geduld dus nog even op de proef moeten stellen maar hopen jullie allen bij aanvang van het nieuwe seizoen terug te mogen ontvangen. Toch hopen wij er nog steeds op dat het vroeger zal lukken, nl. tijdens onze zomerstages. Tot op heden hebben we hierover ook nog geen definitief antwoord en zal het hoogstwaarschijnlijk ook van de gemeente Merchtem afhangen of we deze al dan niet mogen organiseren.
 
HC Blue Sox kernteam.
Trooper

Club Sponsors
Kalender
Sportlocatie

De activiteiten van de club gaan door op de nieuwe sportfaciliteiten "Dooren" te Merchtem.

Deze faciliteiten bieden verschillende terreinen aan, waaronder een groot kunstgrasveld, een kwart kunstgrasveld en twee grote grasvelden waar HC Blue Sox hun activiteiten kunnen uitoefenen. HC Blue Sox deelt deze terreinen met FC Merchtem 2000.

Hiernaast zijn nog andere sporten actief op dit sportcomplex, respectievelijk op hun eigen terreinen.

Contactgegevens:                                                                                                                                                                                                 Volg ons via:

 

Hockeyclub Blue Sox Merchtem

Sportcomplex Dooren
J. Stallaertstraat 10 (achter het kerkhof - t.h.v. Brusselsesteenweg 57-63)
1785 Merchtem

Email: info@hcbluesox.be
IBAN: BE73 1430 9427 0260
Ondernemingsnummer: 0634.940.125

© 2019, website powered by Twizzit.com